Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ

Έμαθα οτι η νέα ομάδα που θέλει να μπει στα δημοτικά της πόλης μας ξεκινάει από το μηδέν...και κάνει αυτό που οι άλλοι δεν μπορούσαν χρόνια τώρα, να φτιάξει σε όλη την περιφέρεια του δήμου μας, τα απλά, αυτά που μας κάνουν ανθρώπους και μας δίνουν το δικαίωμα της ελπίδας... Πεζοδρόμια, δρόμους, φωτισμό, προσβάσεις, αλλά το σπουδαιότερο καταρτίζουν μια λίστα με τα άμεσα προβλήματα της περιοχής...ρωτώντας.
Τώρα αν την πατήσουν και αυτοί όπως οι προηγούμενοι και να μείνουν στα λόγια θα το διαπιστώσουμε αφού...εκλεγούν!!!
Πάντως είναι νέοι, δοκιμασμένοι και το σπουδαιότερο έχουν άποψη, πράγμα που δυστυχώς μερικοί εκλεγμένοι μας δεν έχουν..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: