Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΡΕΟΥΦ ΠΑΣΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΚΩΣΤΑ;


Πρόταση προς το δήμο Χανίων για να μετονομάσει την οδό 8ης Δεκεμβρίου σε οδό Κωνσταντίνου Νικηφοράκη, απευθύνει με ανοιχτή επιστολή  του το Δ.Σ. της Ένωσης Γιατρών Εσύ Χανίων.
Στην επιστολή το Δ.Σ των γιατρών καλεί  τον Δήμο Χανιών, σε υλοποίηση παλαιότερης απόφασης της γενικής συνέλευσης που αφορά την μετονομασία της οδού 8ης Δεκεμβρίου, δρόμος της κατοικίας του αειμνήστου συναδέλφου μας Κωστή Νικηφοράκη, σε Οδό Κωνσταντίνου Νικηφοράκη.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής αναφέρει:
"Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια, από τότε που έφυγε από κοντά μας ο γιατρός Κωστής Νικηφοράκης. Πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Χανιών, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ο Κωστής Νικηφοράκης μας δίδασκε και μας ενέπνεε με τους αγώνες και τα ιδανικά του.
Το  Δ.Σ. της Ένωσης Γιατρών Εσύ Χανίων, με ανοικτή επιστολή σε όλους τους φορείς καλεί τον Δήμο Χανιών, σε υλοποίηση παλαιότερης απόφασης της γενικής συνέλευσης που αφορά την μετονομασία της οδού 8ης Δεκεμβρίου, δρόμος της κατοικίας του αειμνήστου συναδέλφου μας Κωστή Νικηφοράκη, σε Οδό Κωνσταντίνου Νικηφοράκη.
Η προσφορά του παραμένει αναντικατάστατη στην κοινωνία των Χανίων και ο Δήμος οφείλει να τον τιμήσει,  γράφοντας το όνομα του με ανεξίτηλα γράμματα στον δρόμο που έζησε και αγωνίστηκε για τα ιδανικά αυτής της Πόλης."
ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους να προβληθεί ένας Χανιώτης αριστερός αγωνιστής στο μπλόγκ , γεμίσαμε χολεριασμένους νεοναζί , μακάρι να του δώσουνε οδό γιατί αυτός φυλακίστηκε στη Τουρκία ...

Χρυσή Αυγή είπε...

Η απλυσιά και η χολέρα είναι προνόμιο των αναρχοαριστερών. Από κει και το "άπλυτος". Κατάλαβες άπλυτε;

Χρυσή Αυγή είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ...