Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ.....

Πήραν πίσω τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τους βουλευτές της Χ.Αυγής..... σαν ανέκδοτο μοιάζει.....λες και τους χρειάζονται. 
- Μακάρι βέβαια να πάρει και από τους άλλους, τους βολευτές, μπας και δούμε και εμείς κανένα αστυνόμο στην γειτονιά μας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όσο και αν αρκετοί συμπολίτες μας δυσκολεύονται να το συνειδητοποιήσουν, υπάρχουν πολλοί υστερόβουλοι πυρήνες που καπηλεύονται τα εθνικά μας σύμβολα: Η Γαλανόλευκη Σημαία, όπως και το Έθνος και η Ιστορία του, αποτελούν ευγενείς προφάσεις για την καλλιέργεια ιδεολογιών μίσους & ροπαλοκρατίας, από πλείστες ακροδεξιές ομάδες, που φτάνουν έως και στον άκρατο και ασυγκράτητο ναζισμό (= εθνικοσοσιαλισμός, ο σοσιαλισμός των ανόητων)...

Όμως, ασχέτως από Ισλάμ και πάσης φύσεως φονταμενταλισμούς και άλλου είδους απειλές, ένας λαός δεν πρέπει να μετατρέπεται ποτέ σε δήμιο. Από αρχαιοτάτων χρόνων, δημιουργούνταν προϋποθέσεις και διαδικασίες επανένταξης των πολεμιστών που επέστρεφαν αιματοβαμμένοι από τη μάχη, πριν ενταχθούν πίσω στο κοινωνικό σύνολο. Το ρόλο αυτόν συνήθως τον αναλάμβανε η Θρησκεία, από τους νεολιθικούς σαμάνους, μέχρι το Χριστιανισμό, το Ισλάμ & το Βουδισμό. Αντιθέτως, η Άκρα Δεξιά προσπαθεί ν'απελευθερώνει τα πιο κτηνώδη μας ένστικτα, και να τα διοχετεύει φάτσα φόρα μέσα στην κοινωνία, για να προωθεί τους παρωπιδικούς της σκοπούς.

http://ametroepeia.pblogs.gr/2010/10/aima-timh-hrysh-plhgh.html