Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΝΟΗΜΑ....


Αυτή η επιστολή δημοσιεύεται σήμερα στα Χανιώτικα Νέα για την παράκαμψη Τοπολίων!
Κύριε διευθυντά,
 με  αφορμή το άρθρο σας που αφορά την παράκαμψη του δρόμου Τοπολίων και Ελους σχετικά με την απαλλοτρίωσή του, στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας σας, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής. Η εποχή των ´διενεργειών´ μου και ´τακτοποιήθηκε το θέμα´ που έφερε την Ελλάδα σ’ αυτό το χάλι, έκλεισε τον κύκλο της οριστικά και αμετάκλητα.
Αυτό θα κάνει καλό στον τόπο να το καταλάβουν όλοι ανεξαιρέτως, παλιοί και νέοι.
Ο αντιπεριφερειάρχης 
Δηλαδή.....τα θέματα πλέον δεν θα "τακτοποιούνται" όπως ξέραμε, αλλά θα λύνονται στο άψε -σβήσε!!! Μπράβο και αυτός είναι ο λόγος που σας ψήφισε ο Χανιώτικος λαός....αν και διορισμένος. Άλλες εποχές λοιπόν....
Βέβαια η αλήθεια είναι μακρυά...όσο για την συλλογικότητα κύριε Βουλγαράκη που θέλετε να μας παρουσιάσετε τώρα.. ε' την θυμηθήκατε αργά.....ας είναι καλά ο περιφερειακός μας σύμβουλος κ. Σημανδηράκης, ο αγωνιζόμενος για κοινά Κωστής Κουκουράκης, αλλά και κάποιοι Εννιαχωριανοί με αξίωμα.... την Δευτέρα θα έχουμε πολλά για το θέμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το αποτέλεσμα μετράει , μέχρι τώρα δεν είχαν κάνει τίποτα γιατί απλά δεν ήθελαν , λογικό , άλλα τα συμφεροντά τους
Μαύρο μπογιά απάνω τους.