Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Μ' ΑΓΑΠΑ..ΔΕΝ Μ' ΑΓΑΠΑ


Κανένα έργο δεν κινδυνεύει με απένταξη στο νησί τόνισε χθες, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, και είχε σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς. 
Για να θυμηθούμε όμως.. τι έλεγαν κάποιοι πριν λίγες μέρες.
"Πολύ κοντά στην απένταξη βρίσκεται το έργο της κατασκευής της λιμνοδεξαμενής του Ομαλού." Χανιώτικα Νέα 19-05
" Ένα έργο κινδυνεύει να απενταχθεί στα Χανιά. Το κρατώ με τα δόντια σε συνεννόηση με τον περιφερειάρχη. Είναι ο δρόμος των περιαστικών Δήμων." Βουλγαράκης  Χανιώτικα Νέα 25-05
Τελικά τι γίνεται.......δεν μαδιέται εύκολα η μαργαρίτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: