Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ......

Απεντάχθηκαν από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 158 έργα στην Κρήτη ως ανενεργά. Τα περισσότερα αφορούν στη δημιουργία μονάδων προγράμματος βοήθεια στο Σπίτι, Διαχείριση απορριμμάτων, έργα αποχέτευσης και βιολογικούς καθαρισμούς. Αναπλάσεις ΧΥΤΑ , παραλιών, αντιπλημμυρικά έργα και βελτιώσεις του οδικού δικτύου.
Περιλαμβάνονται επίσης έργα επεκτάσεων λιμένων, αγκυροβόλια, αναπλάσεις πλατειών , ανακατασκευές – βελτιώσεις κτιρίων, βελτιώσεις υποδομών για πρόσβαση ΑΜΕΑ, διαδικτυακά κέντρα πρόσβασης στους Δήμους κ.α.
Και ως εκ του θαύματος κανένα έργο από τον δήμο Κισάμου....που απλά δυο πράγματα μπορεί να σημαίνει...
Α) όλες οι μελέτες ήταν σωστές..και στην ώρα τους..ή
Β) δεν είχαμε μελέτες ...
Ο ευρών το σωστό κερδίζει μια βόλτα στο κλειστό γυμναστήριο, ή στο Θεοχαράκειο....
Πάντως για του στραβού το δίκιο ...  απένταξαν το έργο με κωδικό 144/ 2007 ΕΠ00230058 που αφορά την βελτίωση και αντικατάσταση σωλήνων νερού ύδρευσης του δήμου Μηθύμνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: