Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ -ΕΡΜΗΣ =ΣΟΥΠΑ

Μια σούπα ήταν χθες ο αγώνας ... και δυστυχώς μπήκαμε σε περιπέτειες. Την Κυριακή στο Ηράκλειο παίζονται όλα, αν φυσικά νικήσει και η Ιεράπετρα στα Ζωνιανά. Πάντως δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν η ομάδα παίζει στο Καστέλλι με αντιπάλους που δεν ξέρουν τον αέρα. Θα μας τρελάνουν κάποιοι γνώστες ... παίζουμε άμυνα όταν έχουμε τον αέρα ευνοϊκό και επίθεση όταν τον έχουμε κόντρα. 
- Για τον Ηρακλειώτη Φουκάκη, τον ρέφερι που θέλει και Superleague, το ξέραμε θα παίξει για τον "οίκο" του, δεν έδωσε 3 πέναλτι, δεν άφηνε το παιχνίδι με τα σφυρίγματα του και φυσικά ήταν ο πρωταγωνιστής με τις πολλές κίτρινες που έδινε για ψύλλου πήδημα. Να τον χαίρονται οι Καστρινοί!!! 
Αλλά το ξαναλέω πρωταρχικά φταίμε εμείς..γιατί αν παίζαμε όπως ξέρουμε θα στέλναμε τα δωράκια στην ΑΕΚ με τον Φουκάκη..τώρα την Κυριακή παίζεται όλος ο κόπος της χρονιάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: