Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 2 έως 4 Δεκεμβρίου στην Καβάλα το πρώτο πανελλήνιο συνέδριο του κινήματος Ανεξάρτητων πολιτών, της Σπίθας, ακριβώς ένα χρόνο από την ίδρυση της, από τον ισόβιο αγωνιστή της Ελευθερίας και της πατρίδος μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.
Η Σπίθα Κισάμου εκπροσωπήθηκε από τους Βασίλη Γλαμπεδάκη και Αντώνη Χατζάκη, οι οποίοι και συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο παρακολούθησαν συνολικά 400 εκλεγμένοι απ΄όλη την Ελλάδα. Έπειτα από πολλές τοποθετήσεις, ψηφίστηκε το καταστατικό του κινήματος, οριστικοποιήθηκε το πολιτικό πρόγραμμα, εκλέχτηκε 21μελές πολιτικό συμβούλιο και ορίστηκε ελεγκτική επιτροπή, μέλος της οποίας είναι και ο Αντώνης Χατζάκης. Πρώτος σε ψήφους για το πολιτικό συμβούλιο εκλέχτηκε ο γνωστός Χανιώτης Σάκης Κουβάτσος, στο ίδιο συμβούλιο εκλέχτηκε και η Ελισάβετ Βερούλη απο τα Σφακιά 
Από την Σπίθα Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: