Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΒΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.....

Γράφει το Antinews.....Δυσανεξία στις δημοκρατικές διαδικασίες δείχνει η (μη εκλεγμένη) κυβέρνηση Παπαδήμου. Μέσα σε μία ημέρα η κυβέρνηση Παπαδήμου ανακοίνωσε ότι:
- Τα νέα μέτρα δεν θα έρθουν ως νόμος, αλλά ως Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Και θα είναι 16 μέτρα (θυμάται κανείς τον Βενιζέλο που έλεγε ότι το 2012 δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα;).
- Καταργείται η «δεύτερη ανάγνωση» των νομοσχεδίων στη Βουλή.
Και από τις δύο προτάσεις Βενιζέλου αποδυναμώνονται δημοκρατικές θεσμικές διαδικασίες που αντανακλούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Βουλής, οι οποίοι θα δεχθούν πλήγματα στο κύρος τους. Αυτή η κυβέρνηση δεν νομοθετεί. Εκδίδει διατάγματα υποχρεώνοντας τον Κάρολο Παπούλια, τον Φίλιππο Πετσάλνικο σε σιωπηλή συνενοχή.
Και λέω εγώ...δηλαδή περίμενε κανείς μας να σταματήσουν τα φορομπηχτικά μέτρα; Περίμενε κανείς να ακούσεις μια αλήθεια από το στόμα του αντιπαθητικού Βενιζέλου; Ή μήπως αυτή η κυβέρνηση θα έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που μας έκανε η προηγούμενη; Φυσικά όχι, αλλά γαμώτο μου που στο διάολο είναι η ΝΔ και που είναι οι αντιρρήσεις της τουλάχιστον επί των θεσμών; Κοιμούνται όλοι 'η απλά παρακολουθούν αποσβολωμένοι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: