Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, γράφουν οι Νέοι Ορίζοντες σήμερα, πιστεύουν ότι έχουν γίνει λάθος στα στοιχεία που έχουν δοθεί στο υπουργείο Εσωτερικών και δεν χρειάζεται να μπει ούτε ο δικός μας δήμος, στο πρόγραμμα εξυγίανσης που θέλει να κάνει η κυβέρνηση τους 58 υπερχρεωμένους δήμους της χώρας.
- Εμείς είμαστε μαζί τους και μακάρι να έχουν δίκιο...φυσικά πρέπει να το αποδείξουν, σ΄αυτούς...... 
Βέβαια χρειάζεται μαεστρία αυτό, όταν ξέρουμε τι χρωστάνε στους πρώην δήμους μας οι ίδιοι οι δημότες.... πρέπει να ιδρώσουν για να εισπράξουν τους απλήρωτους λογαριασμούς ... μιας και η κυβέρνηση βάζει στα σταθερά έσοδα των δήμων, ακόμα και εκείνα που προέρχονται από ανταποδοτικές υπηρεσίες. Για να δούμε.....θα έχουμε Τρόικα και στην μικρή μας πόλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: