Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Μετά και την άνανδρη δολοφονία ενός 44χρονου στην Αθήνα από 3 λαθρομετανάστες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετούν στην περιοχή μας καθησύχασαν λέγοντας...«ότι τέτοιου είδους αιματηρή επίθεση με εν ψυχρώ δολοφονία Έλληνα πολίτη για να του αρπάξουν μία τσάντα δεν είχε σημειωθεί ξανά τα τελευταία χρόνια σε αυτήν την περιοχή, έχουν σημειωθεί μόνο αρπαγές τσαντών με την απειλή μαχαιριού. Όμως ποτέ τους τελευταίους μήνες δεν είχε καταγραφεί τέτοιου είδους ...σφαγή. Κι αυτά τα δεδομένα συνεκτιμούμε για να εντοπίσουμε τους δράστες, τους οποίους θεωρούμε ιδιαίτερα επικίνδυνους.
Θα μας τρελάνουν, εδώ καθημερινά γίνονται ληστείες -εκβιασμοί-σκοτωμοί-απειλές και οι της ΕΛ.ΑΣ εξεπλάγησαν....μάλλον δεν πάμε καλά.
Τώρα που θα κάνουν σκούπα-έτσι άκουσα από τα ΜΜΕ- που θα τους πάνε....θα τους βάλουν σε καράβι για τα Χανιά; 
Καιρός είναι να λυπηθούμε και τους εαυτούς μας ..καιρός είναι!! 

Εμείς βέβαια στην γειτονιά μας έχουμε και την διαβεβαίωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη που δεσμεύτηκε απέναντι στην Βουλευτή Χανίων  Ευαγγελία Κουρουπάκη, πως θα καταβληθούν προσπάθειες για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου με τοποθετήσεις και μεταθέσεις που θα πραγματοποιηθούν εντός του έτους. Μην φοβάστε λοιπόν θα μας..όταν θα το έχουμε πάθει......

Δεν υπάρχουν σχόλια: