Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

O κ. Λοβέρδος είναι ένας πολιτικός που βλέπει ....μπροστά, αυτό το γνωρίζουμε. Είναι με απλά λόγια "γάτα" και καταλαβαίνει, πως ότι έχει γίνει σήμερα από την παραπαίουσα κυβέρνηση, αλλά και ότι και να κάνει από εδώ και μπρος...δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση και τον κατήφορο. Έτσι απλά λοιπόν προετοιμάζεται -σίγουρα θα υπάρξουν και άλλοι- να πάρει το σωσίβιο του και να πηδήξει στην θάλασσα. 
Φυσικά δεν έχω λόγους να μην τον πιστέψω, μιας και αυτά τα συνομολογούν το 75% των Ελλήνων και το 70% των βουλευτών, ακόμα και των Πράσινων. 
Ποια λύση βλέπει; Μα να προχωρήσουμε όλοι μαζί, να μην υπάρξουν αντιδράσεις από κανένα, να καλύψουν τα ελλείμματα εισπράττοντας, να μην χαθεί άλλος χρόνος, αλλά και «οι προσλήψεις στο δημόσια από μία προς πέντε πρέπει να γίνουν μηδέν προς πέντε, να σταματήσει, δηλαδή, κάθε νέα πρόσληψη με ελάχιστες, αναγκαίες εξαιρέσεις». 
Αν δεν καταλάβατε την τελευταία απαίτηση, ξαναδιαβάστε την σιγά-σιγά και αφού την κατανοήσετε ρωτήστε τον υπουργό τόσα χρόνια που ήταν...τόσα χρόνια που τους τσουβάλιαζαν και τους έβαζαν στο δημόσιο (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που ήταν, τώρα κατάλαβε το λάθος τους;
Φυσικά δεν μπορεί να μην θα σταθώ και στις τελευταίες λεξούλες του με ελάχιστες, αναγκαίες εξαιρέσεις που όλοι μας καταλαβαίνουμε ποιες είναι αυτές παραμονές εκλογών...........!

Δεν υπάρχουν σχόλια: