Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΗΔΗΜΑΤΑ

Διαβάζω σήμερα σε τοπική εφημερίδα ότι "οι προσπάθειες για την λύση του ελληνικού προβλήματος θα υπερβούν τον ορίζοντα της θητείας της σημερινής κυβέρνησης. Συνεπώς, οι σχεδιασμοί κατ' ανάγκη, αφορούν και το δεύτερο κόμμα εξουσίας, που θα διεκδικήσει την διακυβέρνηση της χώρας....κλπ...καταλήγοντας ότι (η ΝΔ) οφείλει να αφήσει πίσω της την αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση-στην οποία ο κ. Σαμαράς διαπρέπει- και να καταθέσει πρακτικές και εφαρμόσιμες ιδέες διαφυγής από την κρίση."
Μάλιστα λοιπόν..τα ίδια όφειλε και ο κ. Παπανδρέου να κάνει και όχι να σπρώξει την Ελλάδα στο μνημόνιο και στην ξένη κυριαρχία. Το παιχνίδι όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα μας οδηγήσουν στις εκλογές, θα χοντραίνει και αυτό το καταλαβαίνουμε..αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι αν συμφωνούν όλοι αυτοί (αρθρογράφοι και παπαγαλάκια) με τα καμώματα του ΓΑΠ, γιατί απ΄οτι φαίνεται ούτε οι υπουργοί του συμφωνούν απόλυτα. Τώρα αν ο Σαμαρά πάρει την εξουσία.......έ δεν πιστεύω να μας βάλει και σ' άλλο μνημόνιο ....αυτό είναι το σίγουρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: