Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ

Κάποτε λέγαμε ότι "Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες" τώρα πλέον μετά και τα  γεγονότα της Νομικής, το σύνθημα άλλαξε και έγινε ... "Η χώρα δεν αντέχει όλους τους μετανάστες". Μάλιστα οι φωνές πληθαίνουν που ακόμα και τα προοδευτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αναφωνήζουν .... "Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν ή θα επαναπατριστούν εθελοντικά". 
Εγώ δεν αντιλέγω ότι πρέπει να μπει μέτρο σε όλα, αλλά επειδή έχω απωθημένα με τους διπρόσωπους αναρωτιέμαι...όταν τα λέγαμε και μας κατηγορούσαν για ρατσιστές κάποιοι δημοσιογράφοι της πεντάρας .. που είναι τώρα να κάνουν την κριτική που αρμόζει στα κυβερνητικά στελέχη; Βρε που είναι ο κύριος Τσίμας και το παρεάκι του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: