Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Νο 5

Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου

Π Ρ Ο Σ
   Τον κ. Δήμαρχο, τους κ. Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κισάμου και τους Προέδρους των  Τοπικών Κοινοτήτων Βάθης, Μαλαθύρου, Σφακοπηγαδίου, Περβολακίων, Ρόκκας, Φαλελιανών και Χαιρεθιανών.

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση στις 25-2-2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:
 
    1. Παραλαβή Β' Φάσης εργασιών του ερευνητικού προγράμματος για τη μελέτη "Αποκατάσταση κτιριακού συγκροτήματος φάρου και δημιουργία κέντρου επιστημονικής έρευνας και παρατήρησης στο Ελαφονήσι Δήμου Ινναχωρίου".
   2. Καθορισμός χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας Δημάρχου και Αντιδημάρχων.
   3. Ορισμός υπαλλήλων που απασχολήθηκαν κατά το έτος 2009 για την εξυπηρέτηση υπηκόων τρίτων χωρών και καθορισμός επιδόματος ανά μήνα.
   4. Εκλογή αντιπροσώπων για τη συγκρότηση Διοικ. Συμβουλίου του Συνδέσμου ύδρευσης Περβολακίων.
  5. Εγκριση 2ου Α.Π έργου "Ασφαλτοστρώσεις-τσιμεντοστρώσεις-τεχνικά Δήμου Ινναχωρίου".
  6. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
  7. Ενημέρωση Δημάρχου-Αντιδημάρχων-Προέδρου Δ.Σ για διάφορα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: