Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ

Διαβάζω στα Νέα του Μεραμπέλου
"Πολλά ακούγονται για τον εργολάβο που εκτελεί το έργο Άγιος Νικόλαος-Καλό Χωριό . Είναι υπεργολάβος του ...... και είχε αναλάβει το έργο αφού κηρύχθηκε έκπτωτη η προηγούμενη εταιρία "Ο.......". Το προσωπικό έχει μήνες να πληρωθεί ενώ φημολογείται πως υπάρχει πρόβλημα και με τράπεζες. Αν αληθεύει δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έχουμε νέα καθυστέρηση στο έργο αφού φαίνεται πως ούτε ο νέος εργολάβος είναι σε θέση να ολοκληρώσει το έργο."
Με τους δικούς μας εργολάβους άραγε που αναλαμβάνουν αλλά δεν πάνε να εκτελέσουν το έργο, τι γίνεται; Έχει δύναμη η δημοτική αρχή να τους βγάλει έκπτωτους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: