Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

AΛΛΑ ΛΟΓΙΑ........

Από την προσωπική σελίδα του αρμόδιου αντιδημάρχου, κ. Μιχάλη Μουντάκη, διάβασα σήμερα το παρακάτω σχόλιο:
Σύσκεψη στις Καλάθενες για τη συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου με το 2ο Δημ. Σχολείο Κισάμου. Οι γονείς συμφωνούν μόνο υπό ένα αυστηρό όρο: Τη σωστή, έγκυρη και έγκαιρη μεταφορά των μαθητών !!
Συμφωνούμε απολύτως !!
Τελικά άλλα λέγανε πριν, άλλα κάνουμε τώρα, δεν συμφωνούσαν χθες, συμφωνούν σήμερα... να γιατί πάει κατά διαόλου η περιφέρεια. Κρίμα, άλλο ένα σχολείο θα γίνει αχυρώνας και τα παιδιά θα μεταφέρονται εγκαίρως (θα πρέπει να ξυπνούν 3 ώρες πριν) για να βρεθούν σ΄ένα σχολείο μέσα στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης μας. Κρίμα κύριε Μιχάλη, γιατί με αυτά που γράφεται προετοιμάζεται το έδαφος για το κλείσιμο των σχολείων..
Υ.Σ Τα παιδιά από το Σηρικάρι που θα τα πάτε...στο Φτερόλακκο;
Δυστυχώς ο δήμος φάνηκε για άλλη μια φορά απροετοίμαστος, δίχως στόχο σε ένα ακόμα σοβαρό θέμα..κρίμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: