Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟΙ

Όπως ξέρετε πάμε ολοταχώς για ίδρυση Εφετείου στην ανατολική Κρήτη και αν θέλετε την γνώμη μου καλά το κάνουν, το ΠΑΣΟΚ ξέρει να εξοφλεί τις επιταγές του. Βέβαια διαβάζοντας την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Απόλλωνα Καλογερόπουλου, κατάλαβα τι υποκρισία υπάρχει!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ λοιπόν:
Σαφώς οι Δικηγόροι του Ηρακλείου, είμαστε άκρως ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή, αφού ένα χρόνιο αίτημά μας, ικανοποιήθηκε, καθώς θα έχουμε πλέον Δικαιοσύνη κατά τον πιο εύσχημο τρόπο. Από την άλλη θα πρέπει να πω ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να κλείσει το Εφετείο των Χανίων αφού Εφετεία με πολύ λιγότερες υποθέσεις από ότι των Χανίων, λειτουργούν κανονικά.
Επίσης, θα πρέπει να πω, ότι οι δικηγόροι του Ηρακλείου θα είμαστε αρωγοί και αλληλέγγυοι σε οποιοδήποτε αίτημα διεκδίκησης του Νομού Χανίων."

Αμα έχει μάθεις απο μικρός να υποκρίνεσαι.........έ φυσιολογικό είναι να γίνεις δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: