Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Μια ερώτηση του Χαμένου θησαυρού χθες μας έστελνε στο Δημοτικό πάρκινγκ δίπλα από το νοσοκομείο. Αφού διαπιστώσαμε ότι είναι σε κακή κατάσταση μας είπαν ότι ο δήμος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο με τους ιδιοκτήτες, αλλά συγχρόνως έχει αφήσει και ένα φεσάκι από τα ενοίκια. Επειδή το Καστέλλι, ειδικά σε θέματα παρκαρίσματος θυμίζει την ταλαίπωρη "Λιβύη", μας προξένησε εντύπωση η ενέργεια αυτή. Ξέρουμε ότι διανύουμε οικονομική κρίση, αλλά έτσι και με αυτήν την λογική, του δεν έχουμε, του δεν κάνουμε, του δεν θέλουμε, του δεν μπορούμε, πάμε πολλά χρόνια πίσω!!! Το συγκοινωνιακό είναι το σίγουρα το μεγαλύτερο πρόβλημα της πόλης μας και μάρτυρας ένας αντιδήμαρχος που το διαπιστώνει καθημερινά.
-Μήπως είναι καιρός να μονοδρομήσουμε τους κάθετους δρόμους της τεράστιας λεωφόρου μας; Εντάξει δεν έχουμε να πληρώνουμε υπέρογκες συμφωνίες και μάλιστα άλλων,  αλλά ας κάνουμε τις ενέργειες εκείνες που να μην φανεί η ..τσαπατσουλιά μας. Ας κάνουμε την πόλη να φανεί τουλάχιστον όμορφη. Έρχεται και το Καρναβάλι........αλλά είμαι σίγουρος ότι η δημοτική αρχή μας το έχει σκεφτεί και αυτό το πρόβλημα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: