Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

 Το Ινστιτούτο οδικής ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ  σε συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης άρχισε να τοποθετεί πινακίδες στο κομμάτι της Εθνικής οδού Κολυμπάρι- Νοπήγεια. Αφού η πολιτεία κοιμάται την πρωτοβουλία την παίρνουν οι πολίτες.....Πιστεύω να είναι έτοιμες ως και το βράδυ για να τις δει ο διορισμένος!!!

4 σχόλια:

REBET CAFE είπε...

Και 100 ταμπελες να μπουν ανα χιλιομετρο δεν παιρνουνε χαμπαρι...

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ.....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ!!!!ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΔΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΗΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.ΑΝ ΦΥΣΗΞΕΙ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΕΡΑΣ ΘΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ.....ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ξηλώθηκαν; Ποιές οι καινούργιες;

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

Ω ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΧΑΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΙΡΙΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!