Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ

Διαβάζω στα σημερινά Χανιώτικα Νέα.... σε μια σελίδα που ασχολείται αποκλειστικά για τον τουρισμό, με προορισμούς, εκθέσεις και προτάσεις, σχετικά με τα Καρναβάλι!
Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Ελλάδα, από Αλεξανδρούπολη μέχρι Γιάννινα, από Καλαμάτα μέχρι Κύπρο, από την Ιεράπετρα, στην δική μας Παλαιόχωρα!!
Τίποτα το μεμπτό αλλά να πως γίνεται η διαφήμιση, να πως μπορείς να καθιερωθείς λιγουλάκι, πρέπει να σε αναφέρουν, πρέπει εκεί που δεν το περιμένεις να γίνεται αναφορά του ονόματος σου, αλλά να και γιατί κάποιοι παραπονούμαστε δικαιολογημένα.
Φυσικά και ο κ. Μιχελιουδάκης και η στήλη του, ξέρουν ότι γίνεται αποκριάτικο ξεφάντωμα και στην Κίσαμο, αλλά ποιος ο λόγος να το αναφέρουν ... αν κάποιοι δεν τους ενοχλήσουν; 
Έκπληξη μου προκαλεί βέβαια ότι η εφημερίδα είναι και γεμάτη από συνεργάτες .... Κισαμίτες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: