Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Σε πλήρη αναβάθμιση των υπηρεσιών στον τομέα της Υγείας, προχωράνε τα αρμόδια Υπουργεία, με την κυβέρνηση να προχωράει στην χορήγηση περίπου 604.000 ευρώ για τα Κέντρα Υγείας Αρκαλοχωρίου και Καστελίου.
Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση, απαντώντας σε επιστολή του Δημάρχου Μινώα κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, ο οποίος ζητούσε να μάθει αν τελικά ισχύουν τα όσα ακούγονται περί κατάργησης των Κέντρων Υγείας, την οποία είχε αποστείλει προς το υπουργείο Οικονομικών και είχε κοινοποιήσει και στον Ηρακλειώτη Υπουργό.
 Στην αρχή διαβάζοντας το κείμενο, νόμιζα ότι Καστέλλι εννοούσαν εμάς, αλλά μετά συνειδητοποίησα αφού τόσα χρόνια με υπουργό από την γειτονιά μας δεν έγινε ούτε ένα απλό σοβάντισμα, τώρα που δεν έχουμε κανένα μας σκέφτηκαν να μας αναβαθμίσουν;
Πόσο μαλάκες είμαστε τόσα χρόνια και δεν το καταλαβαίναμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: