Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

Εξιχνιάστηκαν οι υποθέσεις πέντε κλοπών σε σπίτια και καταστήματα της Κισάμου.
Οπως ανακοίνωσε χθες η Αστυνομική Διεύθυνση, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων περιήλθαν πληροφορίες ότι, δύο αλλοδαποί  υπήκοοι Γεωργίας ηλικίας 29 και 38 ετών, τον τελευταίο μήνα είχαν διαπράξει κλοπές οικιών και καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Κισάμου Χανίων'.
Ετσι, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Κισάμου, Ο.Π.Κ.Ε και Τ.Α.Ε Χανίων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων και κλαπέντων αντικειμένων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 1/1/2011 έως και 31/1/2011, οι παραπάνω είχαν διαπράξει συνολικά πέντε (5) κλοπές σε οικίες και καταστήματα της περιοχής.
Η σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των παραπάνω Γεωργιανών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, υποβλήθηκε στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ ο ένας εξ αυτών συνελήφθη καθώς διέμενε παράνομα στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: