Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ

"Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει με την τουριστική προβολή της Κρήτης στις εκθέσεις του εξωτερικού" διαβεβαίωσε ο κ. Αρναουτάκης, "έχω ήδη δώσει εντολή και στις εκθέσεις του Ιανουαρίου έχουν πάει όλοι οι φορείς της Κρήτης".
Ο ίδιος μάλιστα γνωστοποίησε ότι "έχουμε κάνει αρκετές συναντήσεις από τον Δεκέμβριο και μέσα στον Ιανουάριο. Συμμετέχουμε σε εκθέσεις, αλλά αυτό που θέλουμε είναι η καλύτερη προβολή και η ενιαία προβολή της Κρήτης. Εκτιμώ ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την προβολή του νησιού μας.".
«Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» ....και ως τότε τα βλέπω τα πακέτα σε Τουρκία και Ισπανία.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: