Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ούτε δήμαρχος, ούτε δημοτικοί σύμβουλοι, περνάνε από την παλιά αγορά! Αυτό το λένε όλοι οι μαγαζάτορες του παλιού τσαρσιού! Όσοι μείνανε!!
- Γιατί άραγε; Τι έχει γίνει και υπάρχει αυτή η μουρμούρα; Πάντως γεγονός ιστορικό ήταν και από ότι φαίνεται διαιωνίζεται, ούτε οι παλιοί δήμαρχοι και σύμβουλοι περνούσαν συχνά από εκεί. Μάλλον ούτε και τότε, όπως και τώρα είχαν τρανταχτά επιχειρήματα για το συνεχιζόμενο χάλι του τσαρσιού!
Και έρχονται και εκλογές...κορόιδα είναι να βάλουν την κεφαλή τους στο ντορμπά; 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να την βαλουν στον ντορμπα γιατι αυτοι ειναι υπευθυνοι γιαυτο που γινετε τωρα.οι παλιοι λενε την ....και την υπογραφη σου να ξερεις που την βαζεις.αυτοι λες οτι δεν ηξεραν? εσυ μπορεις να βρεις την αποφαση και απο ποιους εχει υπογραφει, ετσι για να ξερουν αυτοι που εχουν αγνοια.περιμενω.