Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Επειδή στο Γραφείο Ενημέρωσης Δανειοληπτών της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, καταγγέλθηκε από οφειλέτες που έτρεξαν σε Τράπεζες να ενημερωθούν εάν εμπίπτουν στις διατάξεις του Νέου Νόμου(Ν.3816/2010) ότι υπάλληλοι σε κάποιες Τράπεζες , όχι μόνο δήλωσαν άγνοια της ύπαρξης αυτού του ευνοϊκού Νόμου για χιλιάδες δανειολήπτες, στερώντας τους έτσι την ενημέρωση ,αλλά και αποτρέποντας τους να προβούν σε κάποια ευνοϊκή ρύθμιση του χρέους τους.Επειδή ο Νόμος βρίσκεται σε ισχύ και κάθε οφειλέτης σωστά ενημερωμένος θα πρέπει να καταθέσει έγκαιρα& αίτηση ,για την ρύθμιση των χρεών του, μέχρι στις 15-4-2010, τόσο για ληξιπρόθεσμες οφειλές όσο και για τις ενήμερες οφειλές ,.εμείς ενημερώνουμε τους δανειολήπτες επιχειρηματίες, επαγγελματίες και αγρότες ότι, στο Γραφείο Ενημέρωσης Δανειοληπτών της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ,διατίθενται αιτήσεις και για την συμπλήρωση αυτών παρέχεται συμβουλευτική στήριξη καθώς και νομική καθοδήγηση των δανειοληπτών..
΄Ένεκα των παραπάνω αναφερομένων καταγγελιών, καλούμε τις Τράπεζες να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό και στο Νέο Νόμο αλλά και στους πελάτες τους ( οφειλέτες ) και συγχρόνως τις ενημερώνουμε ότι τα περιστατικά αυτά δεν θα μείνουν απαρατήρητα, θα τα καταγγείλουμε τόσο στις Διοικήσεις των (Κεντρικά Αθηνών), αλλά και στην Εποπτεύουσα για μας Αρχή (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας) για τις νόμιμες και αναγκαίες παρεμβάσεις.. Για οποιανδήποτε άρνηση υπαγωγής στην προβλεπόμενη από το Νόμο Ρύθμιση Οφειλών, ή αναιτιολόγητη ενημέρωση από τις Τράπεζες σε δανειολήπτες για τη υπαγωγή τους στις ρυθμίσεις του Νόμου 3816/2010 κάθε οφειλέτης μπορεί να το καταγγείλει στο Γραφείο Ενημέρωσης Δανειοληπτών της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ στην Διεύθυνση Πλ.1866 αριθ.2 τηλ.2821092666 .

Η Πρόεδρος της ΄Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν, Χανίων (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ)
Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: