Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΕΛΛΑΔΑ
Όλα τα μεγάλα ονόματα πόσα παίρνουν και μάλιστα κάποιους θα τους δείτε, δύο και τρεις φορές επειδή παίρνουν τα χρήματα ανά εξάμηνο!
Παιδιά σας προειδοποιούμε ότι είναι επικίνδυνο για όσους έχουν την καρδιά τους να δούνε την λίστα!

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000
ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 176.400
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - 143.514
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - 136.800
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 126.000
ΖΟΥΛΑ ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 120.000


ΑΘΗΝΑ
Βραβείο μετά θάνατον απενεμήθη από την Ακαδημία Αθηνών στον Χανιώτη υπαρχιφύλακα της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Σπανουδάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στις 5 Μαρτίου 2009, ενώ καταδίωκε ένοπλο ληστή. Το βραβείο παρέλαβε η σύζυγός του, ενώ η Ακαδημία αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια του άτυχου αστυνομικού με 10.000 ευρώ.
Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της καθιερωμένης πανηγυρικής συνεδρίας της Ακαδημίας Αθηνών για το τέλος του έτους, όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία του 2009. Η κοινωνική προσφορά και η ηρωική αυταπάρνηση απλών ανθρώπων, το έργο γνωστών πεζογράφων και ποιητών, καθώς και το επιστημονικό έργο Ελλήνων ερευνητών τιμήθηκαν χθες από την Ακαδημία Αθηνών, στην καθιερωμένη επίσημη συνεδρία της για το τέλος του έτους. Χ.Ν


ΧΑΝΙΑ
Τον ΟΑΔΥΚ (Οργανισμός Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης) επέλεξε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ως φορέα υλοποίησης για την Δυτική Κρήτη του μέτρου 125 του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής,» που αφορά την προετοιμασία και υλοποίηση έργων και δράσεων σχετικών με την ανάπτυξη υποδομών του αγροτικού τομέα.
Το πρόγραμμα αφορά δημόσια έργα υποδομών και περιλαμβάνει εγγειοβελτιωτικά έργα, έργα αναδασμών αγροτικού εξηλεκτρισμού, βελτίωσης βοσκοτόπων, βελτίωσης προσπελασιμότητας σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις, καθώς και διάνοιξης βελτίωσης δασικού οδικού δικτύου.Ο Ο.Α.ΔΥ.Κ. προωθεί την επικαιροποίηση των μελετών αναπτυξιακών σχεδίων όπως το Φράγμα Σεμπρωνιώτη, η Υψηλή Ζώνη Αγιάς - Κολυμβαρίου - Κόλπου Κισσάμου και σειράς λιμνοδεξαμενών, μέσω της τεχνικής στήριξης του Υπουργείου Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: