Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΠΑΤΗ

Το συντριπτικό ποσοστό του 60% λέει όχι στην ανεξέλεγκτη παροχή ιθαγένειας στον όποιο -όποιο. Φυσικά αυτό το ποσοστό είναι μεγάλο και δεν μπορεί να είναι όλοιιιιιιιιι ακροδεξιοί!!! Γιατί αν ήταν τότε θα είχαμε άλλη κυβέρνηση και όχι κυβέρνηση Πασοκ.
Και αν δεν πιστεύεται ότι υπάρχουν και προοδευτικοί που νοιώθουν την παράξενη "μυρωδιά" της απάτης των ελληνοποιήσεων ρωτήστε κατά Πλάτανο μεριά!!!
Και επειδή δεν παίρνουν χαμπάρι μερικοί ...... πάλι είχαμε μεμονωμένο περιστατικό χθες στην γνωστή πλατεία μας, όπου φιλοξενούμενος μας κατέβασε τα παντελόνια του και έκανε μια μίνι επίδειξη. Λίγη ήταν η ομπρελιά που έφαγε αλλά χαλάλι αυτουνού που του την αμόλησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: