Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Τα παιδιά των γυμνασίων και λυκείων της Κισσάμου πραγματοποιούν καταλήψεις σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη για να δηλώσουν την στήριξη στα γεγονότα που συμβαίνουν στην σχολική κοινότητα των Χανίων. Η Ένωση Γονέων Κισσάμου είναι στο πλευρό τους και στο πλευρό όλων των παιδιών που για μια ακόμη φορά αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν αποφάσεις και γεγονότα πρωτάκουστα!!!!
  Γνωρίζουμε και αντιμετωπίζουμε ήδη στην Κίσσαμο την επιφανειακή αντιμετώπιση στην πρόοδο των εργασιών για την αντικατάσταση των λυκείων και έρχεται άλλη μια απόφαση που αποτελεί μια αντικοινωνική και αντιπαιδαγωγική πρακτική.
Και δημιουργεί συνθήκες χάους !!
Στηρίζουμε τον αγώνα που κάνουμε γονείς και μαθητές που αντιλαμβανόμαστε το αυτονόητο.... δεν μπορείς να κλείνεις αυτό που ισχύει και να δουλεύεις για να καλύψεις λάθη από την έλλειψη οργάνωσης και ολοκληρωμένης μελέτης.
– Να μην καταργηθεί – κλείσει κανένα από τα υφιστάμενα Λύκεια της πόλης των Χανίων, προκειμένου να μετατραπεί σε Πειραματικό.
– Την ανέγερση νέων, σύγχρονων και ασφαλών σχολικών κτιρίων, με σαφή σχεδιασμό και χρονοδιάγραμμα, με κριτήριο την κάλυψη του συνόλου των σύγχρονων εκπαιδευτικών αναγκών για όλα τα παιδιά του Ν. Χανίων.
 ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: