Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Το θέμα του ελεύθερου όσο και επιθετικού σκύλου που κυκλοφορεί τις τελευταίες 20 μέρες στα δυτικά της πόλης μας, διχάζει την κοινωνία μας, γιατί απλά δεν αναλαμβάνουν αυτοί που πρέπει τις ευθύνες τους. 
Το θέμα φυσικά των δημοσιεύσεων περισσότερο είναι να βρεθεί ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του, που τον άφησε και εξαφανίστηκε. Δεν μπορεί να μην τον ξέρει ούτε ένας;
 Πάντως κι αν αυτό καθησυχάσει του δημότες...
Ο δήμος Κισάμου δια του αρμόδιου αντιδημάρχου κ Κελαϊδή έχει έρθει σε επικοινωνία με ειδικευμένο συνεργείο που θα προσπαθήσει το σήμερα το απόγευμα να πιάσει τον σκύλο. Μάλιστα θα γίνει η προσπάθεια δίχως νάρκωση του ζώου. 
Υπομονή ως και το απόγευμα και καλό είναι να βοηθήσουμε όλοι μας ώστε να πιάσουν τον σκύλο με τις μικρότερες συνέπειες για αυτόν. 
Το σκυλί δεν είναι επιθετικό με όλους αυτό είναι σίγουρο... 
Επόμενο βήμα βέβαια και αυτό θα είναι το σπουδαιότερο να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Κινδύνεψαν πολλοί με την βλακεία του, και όσοι ξέρουν και δεν μιλούν μόνο κακό κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: