Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποπεράτωση του κλειστού Γυμναστηρίου Κισάμου στα Γλυκορίζια.
Η σύμβαση υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στις αρχές Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους, ειναι για την Αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Κισσάμου, ενός αναγκαίου για την την νεολαία έργου της ευρύτερης περιοχής. 

Και το έργο είναι προϋπολογισμού 2.100.000€, χρηματοδοτείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού  (ΣΑΕΠ 016  με Κ.Α 2021ΣΕ01600029) και αφορά στην ολοκλήρωση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Κισσάμου, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Κισσάμου συνολικής επιφάνειας 17.762,45 τ.μ., με συνολικό εμβαδόν δόμησης 2.005,70 τμ. και χωρητικότητας περίπου 350 θέσεων θεατών συν τις θέσεις ΑΜΕΑ. Οι εργασίες εκσκαφών και θεμελίωσης έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε προηγούμενη φάση.... δημιουργώντας πολλές προστριβές και διενέξεις σχετικά με την μη αποπεράτωση του.

Ας ελπίσουμε οτι τώρα θα δούμε και ένα έργο στην Κισαμο των υποσχέσεων και δεν θα μείνουμε σε απλά λόγια, όπως συνέβαινε τόσα χρόνια.
Να θυμίσουμε οτι το έργο ήταν του 2006 μετα απο 18 χρόνια αποφάσισαν να μας κανουν ένα γυμναστήριο 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: