Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.) ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2024

  Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της αποκεντρωμένης πολιτικής που ακολουθεί, θα κόψει την Πίτα της για το Νέο Έτος 2024 μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουσακιών, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:00, στην αίθουσα του Συλλόγου, στις Λουσακιές.
   Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ. καλεί όλους τους Συλλόγους- Μέλη της και όλους τους φίλους του πολιτισμού να παρευρεθούν, για να ανταλλάξουμε ευχές.
   Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη Συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων Κρήτης, με βάση την απόφαση της πρώτης συνάντησης στην Αμνάτο.
Στην συνάντηση αυτή θα συζητήσουμε τις προτάσεις, βάσει των οποίων θα προχωρήσουμε στη νέα συλλογική μας προσπάθεια.
Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε κάθε πολιτιστικό σύλλογο της Κρήτης.
Με εκτίμηση
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟΦΕΚ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: