Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΔΥΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΕΤΡΑΩΡΟΥ

Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιανουαρίου
 «Η Καλή Εντύπωση».
Η υπόθεση του έργου: O Μπορίς και η ερωμένη του Αντρέα, καθώς καυγαδίζουν στο παρκινγκ ενός εστιατορίου έχουν ένα μικροατύχημα με μια ηλικιωμένη γυναίκα την Υβόν που έχει έρθει για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Την συνοδεύουν ο γιος της ο Ερίκ, και η νύφη της η Φρανσουάζ, ή οποία όμως είναι πολύ καλή φίλη της συζύγου του Μπόρις! Η τυχαία και «άτυχη» συνάμα συνάντησή τους θ’ αποκαλύψει τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσά τους αλλά και τα πάθη και τις μικρότητές τους. 
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Κατερίνα Αρώνη, Άγγελος Κυριτσάκης, Χρύσα Ξηρουχάκη, Λευτέρης Τριανταφυλλάκης, Πόπη Χοχλάκη
Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Τριανταφύλλου 
Σκηνικά & αφίσα: Θοδωρής Παρασκάκης, 
Φωτισμοί: Νίκος Μιχελιδάκης, 
Μακιγιάζ: Αγάπη Ανδρονικάκη,
Κομμώσεις: Μαρία Μουντάκη, 
Τεχνικός σκηνής: Σπύρος Παπάς 
Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου, ώρα 21:00 το βράδυ, στις 3, 4, 5, 10, 12, 13 και 14 Ιανουαρίου. Διάρκεια παράστασης 80΄ Τιμή εισιτηρίου 10€ και 5€ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους. 
Τα έσοδα θα διατεθούν για την συντήρηση της βιβλιοθήκης του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: