Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ;

Τελευταίο θέμα και δίχως ενημέρωση προς τους δημότες, ότι δηλαδή πλέον έχουν αλλάξει τα πραγματα ως προς την σύνθεση του Δ.Σ και μπορούν μπουν και πολίτες άσχετα από τους νυν εκλεγμένους στο συμβούλιο της Μονομετοχικής.
Βέβαια δεν ειναι και τρελοί να μας ενημερώσουν και περισσότερο να βάλουν φίδια στον κόρφο τους; Θα μπουν αυτοί που θέλει η δημοτική αρχή .. κάποιοι που δεν εκλέχτηκαν για να πάρουν τον μισθό..
Φυσικά θα ήταν ωραίο να βλέπαμε πολίτες που ενδιαφέρονται για τα κοινά μας, να βλέπαμε όλους αυτούς που μιλούν για αμαρτωλή Μονομετοχική, να βλέπαμε τους προέδρους των περιοχών που τρυγά η Μονομετοχική (έχουν το δικαίωμα Πλατάνου, Βάθης, Γραμβούσας).. αλλά ποιος θα το τολμήσει ... ο βασιλιάς έχει ήδη αποφασίσει ποιοι θα είναι αντιπρόεδροι..

Με τα νέα δεδομένα λοιπόν το 9μελές συμβούλιο της μονομετοχικής απο δω και πέρα θα έχει μόνο 3 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους δυο απο την πλειοψηφία και ένα απο την αντιπολίτευση και 6 δημότες που θα τους εκλέξει το δημοτικό συμβούλιο. 
Φυσικά όπως προανέφερα όλα ειναι για τα μάτια του κόσμου αλλά αν παρουσιαστούν οι τοπικοί και ζητήσουν θέση επειδη αφορά την περιοχή τους τι θα κανει το δημοτικο συμβούλιο; - Θα βάλει πάλι καποιον για να τον ταΐζει επειδη και μόνο δεν εκλέχτηκε; 
Άρα για τις δυο θέσεις της μονομετοχικής σίγουρους να θεωρήσουμε απο την δημοτική αρχή τους Μαυροδημητράκη και Τουλουπάκη... οι υπόλοιποι τωρα θα μπουν ...απο τις υποσχέσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: