Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δευτεριάτικο ίσως δεν πήγε καλά στην δημοτική αρχή η ειρηνική διαμαρτυρία των μαθητών του ΓΕΛ Κισάμου στον αύλειο χώρο του δημαρχείου Κισάμου.
Μαθητές όλων των τάξεων μαζί με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου Κισάμου βρέθηκαν απο νωρίς στην πλατεία Ειρηναίου διεκδικώντας τα γνωστά.
Τι ζητάνε ;
Πράγματα που έπρεπε να είναι εδώ από το 2019, και δυστυχώς ξεχάστηκαν και δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις.
Δύο αίθουσες προκάτ, τουαλέτες, και φυσικά τι γίνεται με το νέο Λύκειο.
Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν πάλι υποσχέσεις.... το μόνο που μπορεί εύκολα να κάνει η νυν δημοτική αρχή.

Υ.Σ Όπως έμαθα στην ερώτηση για τα να Λύκεια πήραν την απάντηση που αξίζουμε..
- Δεν ειναι δικό μας θέμα ειναι άλλων.
Αλήθεια ποιοι ειναι οι άλλοι... 
Να μην ξεχάσω οτι τα παιδιά των σχολείων της πόλης συμπαραστέκονται και στους μαθητές των Χανίων για το πείραμα που θέλουν να κανουν με την ίδρυση πειραματικού λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: