Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..

Ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Μυλωνάκης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κελαϊδής Γιάννης και  η Δημοτική Αρχή Κισσάμου,  θέλουν  να συγχαρούν τον Πανελληνιονίκη αθλητή της Θύελλας Σταύρο Σημαντηράκη, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στην σφαιροβολία,  στον 5ο Όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16 το οποίο διεξήχθη στις 28-29 Ιουνίου στο Εθνικό Αθλητικό  Κέντρο Άγιου Κοσμά στο Ελληνικό. 
Ο Σταύρος, ως ο πρώτος Κισσαμίτης που κατακτά τέτοια υψηλή θέση (τρίτη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για φέτος), μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια. Η επιμονή, η υπομονή, οι κόποι  και η σκληρή προπόνησή του απέδωσαν καρπούς. Συγχαρητήρια και στην οικογένεια και στους προπονητές του, που στηρίζουν τις προσπάθειες του αθλητή.
Η διάκριση αυτή απέδειξε για άλλη μία φορά ότι ο αθλητισμός σε τοπικό επίπεδο είναι πλούσιος σε ταλέντα τα οποία διακρίνονται συνεχώς κατακτώντας σημαντικές επιτυχίες.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: