Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.... ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

 Αυτές ήταν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του 2020 πέρυσι δηλαδή που τελικά για άγνωστους λόγους (γνωστούς στους περισσότερους μας) δεν εφαρμόστηκαν ποτέ.
Να και οι καινούργιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις...που δεν αλλάζουν πολλά απλά δεν υπάρχει πια η κάθετος προς την πλατεία (ξαναγυρίζουμε εποχές Σταθάκη) αλλά κλείνει και η Καμπούρη και η Περίδου. Με απλά λόγια για να πας στο κέντρο πας μόνο με τα πόδια απο παντού... 
Ακόμα μια αλλαγή θα γίνει στο εγγύς μέλλον μιας και η Εφέδρων Πολεμιστών, ο δρόμος απο το τέλος της Σκαλίδη ως και την πλατεία Ειρηναίου (Δημαρχείο) αλλάζει κατεύθυνση και γίνεται απο ανατολή προ δύση σε δύση προς ανατολή.
Να θυμίσω οτι ο ΝΕΣΚ συμφωνεί -δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς- αλλά και η δημοτική κοινότητα.
Δεν μένει παρά να δούμε αν θα έχουν τα σήματα ως και την Δευτέρα ώστε να κλείσουν του δρόμους για πρώτη φορά την Δευτέρα στις 5 του μηνός. Αυτό οτι δεν τα έχουν παραγγείλει ακόμα ξεπερνάει τα πάντα στον σχεδιασμό.
Δεν πέρασε η πρόταση να κλείσει ο παράλληλος της πλατείας Βενιζέλου (Ιντριγκα) ..εκεί έφερε αντισκάρι ο ΝΕΣΚ.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: