Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η ποιότητα ζωής του Δήμου Κισάμου για το φλέγον θέμα του ιστορικού κέντρου και το κλείσιμο των δρόμων που δυστυχώς έχει καθυστερήσει πέρα απο κάθε λογική. Έτσι καλώς εχόντων των πραγμάτων απο αύριο θα έχουμε ρυθμίσεις στο κέντρο, εκτός κι αν ξέχασαν πάλι να παραγγείλουν τα σήματα (ΚΟΚ) οπότε θα πάρει μια μικρή αναβολή. Το παράξενο βέβαια στην υπόθεση είναι οτι δεν υπάρχει εισήγηση επί του θέματος, οπότε η μια προχειρότητα διαδέχεται την άλλη. Φυσικά υπάρχει και περιέργεια αν έχει ειδοποιηθεί και ΝΕΣΚ, να παραβρίσκεται σαν παρατηρητής, να ακούσει την συνεδρίαση μιας και ειναι αυτός που θα πρέπει να πάρει την απόφαση μετά και να πείσει τα μαγαζιά για την ορθότητα της. (Δεν πιστεύω να διαφωνήσει βέβαια)

Υπομονή λοιπόν ως και τις 2 το μεσημέρι για να μάθουμε τι αποφάσισε ο δήμος για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ποιοι θα γίνουν μονόδρομοι και πόσοι απο τους μονόδρομους θα καταργηθούν; Πάντως αυτό που έχει ακουστεί ως τώρα και έχει βγει εντέχνως προς τα έξω, είναι οτι η επιτροπή θα κλείσει τους δρόμους ερμητικά και θα εφαρμόσει τις προτάσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής (Σταθάκη) με κλείσιμο της Ομογενών Αμερικής, προτάσεις που τότε τις είχε πολεμήσει πάρα πολύ σαν αντιπολίτευση ο κ. Μυλωνάκης. Βέβαια το παράδοξο θα είναι να μην ψηφιστεί τώρα απο τα μέλη της αντιπολίτευσης.. και τον κ. Σταθάκη που συμμετέχει σαν μέλος μαζί με τον Νεκτάριο Ψαράκη στην επιτροπή της ποιότητας ζωής.
Κουλουβάχατα....δεν μένει παρά να δούμε και τα κρασπεδόρυθρα να ξαναγυρίζουν στην ζωή μας. Για να δούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: