Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ο Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16

Δυνατό παρόν έδωσαν οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 που διεξήχθη στις 28-29/6 για τον 5ο όμιλο στο στάδιο του Αγίου Κοσμά. Οι αθλητές μας, εκτός από την Κρήτη, συναγωνίστηκαν με αθλητές από τις περιφέρειες του Πειραιά και της Νοτιοδυτικής Αττικής, της Χίου, της Σάμου και της Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας!
✔️Ατομικό ρεκόρ και 6η θέση για την Μαραθάκη Καλλιόπη στην σφαιροβολία κοριτσιών με βολή 10.78μ.
✔️Την 8η θέση κατέκτησε η Χασιώτη Λαμπρινή στο Μήκος Κοριτσιών με άλμα στα 4.73μ, ενώ συμμετείχε και στα 150μ Δρόμο Κοριτσιών, όπου τερμάτισε με χρόνο 21"15' και άνεμο -4,5.
✔️Την 8η θέση κατέκτησε, επίσης, και η Κοβάτσι Μιγκένα στο Έξαθλο Κοριτσιών με συνολική βαθμολογία 2451 βαθμούς.
✔️Την 10η θέση κατέκτησε ο Κομπογεννητάκης Αντώνης στον Ακοντισμό Αγοριών με βολή στα 31.21μ.
✔️Ατομικό ρεκόρ και την 10 θέση με κατέκτησε και ο Ξηρουχάκης Μανώλης στα 200. μετ' Εμποδίων με χρόνο 31" και τον άνεμο -2,7.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την απόδοση τους!! 
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας ANEK LINES Οfficial Fan Page - BlueStar  και Breeze cafe-bar που στήριξαν την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: