Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Όλοι οι Κρητικοί από άκρη σε άκρη του νησιού, δικαιούμαστε ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο.
Δικαιούμαστε το αυτονόητο, να μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια και άνεση προς όλες τις μεγάλες  πόλεις, τα χωρία μας, σε μήκος και πλάτος.
Η Κρήτη φιλοξενεί κάθε χρόνο πάνω από 3 εκατομμύρια επισκέπτες. Είναι ανάγκη για το τουριστικό προϊόν να υπάρχουν σωστές υποδομές και φυσικά ασφαλείς δρόμοι.
Η Κρήτη συμβάλει στο ΑΕΠ της χώρας σημαντικό ποσοστό κάθε έτος, δικαιωματικά διεκδικεί αυτό που της αναλογεί.
Ασφαλές οδικό δίκτυο για την Κρήτη.
Για  τους Κρητικούς,
Για τους επισκέπτες.
Για τα παιδιά μας.
Για να μην θρηνούμε κάθε χρόνο ένα χωριό χαμένο στην άσφαλτο.
Για αυτούς που έχουν φύγει από κοντά μας.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ… ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δεν αρκεί μόνον το ασφαλές οδικό δίκτυο (!!!) πρέπει οι οδηγοί αυτοκινήτων να έχουν και την ανάλογη "Παιδεία" όταν κινούνται επί αυτού !!!!!από μόνο του το αοδ δεν βοηθάει !!!!!μφχ Th.