Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Γέμισε λάδια η Σκαλίδη και αγωνιώδης προσπάθεια του προέδρου της τοπικής κοινότητας Κισάμου, εκτός του να ειδοποιήσει τον κόσμο να μην περνά απο τον συγκεκριμένο δρόμο .. και να τον καθαρίσει.
Υποθετικά τώρα μιας και δεν διευκρίνισε τι λάδι χύθηκε ο Βασίλης αλλά μάλλον .... μεγαλύτερη αξία και περισσότερο το κόστος του πριονιδιού που χρησιμοποιήθηκε απο το λάδι που χύθηκε ..ειδικά φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: