Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ρωγμή στα Λινοπεράματα
-Με παρέμβαση της Περιφέρειας Κρήτης, ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση των ρωγμών στο ΒΟΑΚ, στο ύψος των Λινοπεραμάτων, προτού εξελιχθεί περαιτέρω το πρόβλημα.
Ρωγμή στην Κίσαμο
Μέσα σε μια βδομάδα θα την φτιάξουν ...εμείς περιμέναμε 7-8 μήνες...για να μας ρίξουν λίγη άσφαλτο. Αυτό κι αν είναι κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη, όσο για ισοπολιτεία την ξέρουμε απο παλαιότερα και πως λειτουργεί το κράτος της Κρήτης.... 
Συμπέρασμα δεν υπάρχει... μόνο άλλος Θεός εκεί, άλλος εδώ...άλλα αντανακλαστικά για εκεί άλλα για εδώ... εξάλλου είμαστε και μακρυά!!!
- Θα μου πεις τι ξαγλείς.... όλα θα τα φτιάξουν τώρα,  σε κάμποσο καιρό ένα σουρωτήρι θα είναι ο δρόμος αφού θα περάσει και το ηλεκτρικό καλώδιο απο την μέση... οπότε να η ευκαιρία μας να τον φτιάξουν καθωσπρέπει. Θα τον φτιάξουν όμως ή θα τον παραιτήσουν σουρωτήρι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: