Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 Ο Δήμος Κισάμου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου διοργάνωσαν σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 και ώρα 11.00 ενημερωτική συνάντηση για την πρόληψη υπαίθριων πυρκαγιών.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Χανίων, κ. Μπουντουράκη Δημοσθένη, και του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κισάμου, Πυραγό Γεώργιο Νικολουδάκη, καθώς και άλλων εμπλεκόμενων φορέων, όπως το Δασαρχείο, την Αστυνομία, και τον ΔΕΔΔΗΕ.
Ακόμα η συνάντηση έγινε παρουσία των τωρινών αλλά και των νεοεκλεγέντων Τοπικών Προέδρων, οι οποίοι με τη σειρά τους θα ενημερώσουν τους πολίτες κάθε χωριού για θέματα της πυροπροστασίας.
Έγινε μια ουσιαστική παρουσίαση και τονίσθηκε ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς από αμέλεια και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες τόσο σε υλικές ζημιές όσο και σε ανθρώπινες ζωές.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: