Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ...

Δεν ξέρω αν η κα. Μπακογιάννη διαβάζει sadentrepese, αλλά αυτά που λέω τώρα και 10 χρόνια μας τα υποσχέθηκε μέσα σε 5 λεπτά....
ΒΟΑΚ ως την Κίσαμο, περιφερειακό της πόλης και μαρίνα... Δεν ξέρω αν είναι πάλι υποσχέσεις, αλλά αυτήν την φορά φάνηκε σαν να το εννοεί αναφέροντας οτι τα κουβέντιασε και με τον Δήμαρχο.
Με ποιον Δήμαρχο βέβαια δεν ανέφερε, αλλά είμαι σίγουρος οτι όποιον κι αν εννοούσε τα θέλω μας και τα αιτήματα των, είναι κοινά. 
Για να δούμε.. πάντως το κρατάμε σαν ιερή υπόσχεση μπας και ξεμπλοκάρουμε... που κι αυτό το ξέρει όπως και το άλλο που είναι το κοινό μυστικό...όλων των υποψηφίων  βουλευτών....."Η Κίσαμος έχει πολλές δυνατότητες...."
Έχουμε και μεις το ξέρουμε, αλλά τόσα χρόνια τις καταναλώνουμε σε λάθος προτεραιότητες, ζητάμε λάθος ρουσφετάκια και κάνουμε πολλές λάθος επιλογές.
Για να δούμε!!!
Πάντως ήταν η πρώτη ανοικτή συγκέντρωση μετά απο πολλά χρόνια πολιτικού στην Κίσαμο, ο Μανώλης Σκουλάκης είχε τολμήσει κάτι ανάλογο στα καλά χρόνια του ΠΑΣΟΚ...

1 σχόλιο:

Γιάννης Αννουσάκης είπε...

Σα δεν ντρέπεσαι εεεε !!!!! περίμενε και θα μεγαλώσεις και σύ