Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...

 Η Κίσαμος είναι κερδισμένη με κάθε νέο κατάστημα που ανοίγει ..γιατί εκτός απο ανάπτυξη, ενίσχυση των παραγωγών, δίνει μόνιμες θέσεις εργασίας και σε αρκετούς ντόπιους.
Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα σε μια μικρή πόλη σαν την δική μας, δίχως πολλούς χώρους στάθμευσης ή χώρους τοποθέτησης των σκουπιδοτενεκέδων, αναγκαστικά θα υπάρξουν φωνές αντίθετες που είναι λογικές τις περισσότερες φορές όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες, ειδικά σε μια γειτονιά που φιλοξενεί εκτός το Δημαρχείο, την Μητρόπολη, τα σχολεία μας και εσχάτως την νέα πλατεία του μακαριστού Ειρηναίου. 
Δεν υπάρχει λύση λένε, κι όμως μια επιχείρηση σαν και αυτή θα έπρεπε να διαθέτει λίγη φαντασία και να κάνει ότι κάνουν και οι"άλλοι".
 Πόσο θα στοιχίσουν αυτά ..και πόση μουρμούρα θα αποφευχθεί με κάτι τέτοιες κατασκευές;
Όλα φτιάχνουν απλά εμείς έχουμε ξεπεράσει, το δεν μπορώ και έχουμε φτάσει στο δεν θέλω....και μάλιστα πολύ απότομα.
Και δεν πιστεύω να μην μπορεί ένα τέτοιο s/m να κάνει τα ευκολονόητα....
Έρχεται και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σε κάμποσες μέρες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: