Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

ΤΟΥΡΚΟΣ Νο 4

Μετά από 4 δημοσιεύματα επιτέλους κάποιοι πήραν μπρος και αποφάσισαν να δουν ότι το σαπιοκάραβο στο Λιμάνι μας είναι έτοιμο να μας γεμίσει ρύπανση. 11 τόνους καύσιμα πολλά  λιπαντικά και άλλα διάφορα υποπροϊόντα του πετρελαίου λειτουργούν σαν αργή βόμβα δίπλα από τις παραλίες μας, την πόλη μας.
Ευρεία σύσκεψη σήμερα στο Δήμο Κισάμου με εκπροσώπους του Δήμου Κισάμου, της αντιπολίτευσης, του Λιμενικού Ταμείου, των Ξενοδόχων της περιοχής, των αλιέων της Κισάμου, του Λιμεναρχείου Χανίων και φυσικά του Λιμενικού σταθμού Κισάμου είπαν την γνώμη τους και κατέληξαν σε κοινή απόφαση... ότι τάχιστα πρέπει να γίνει άντληση των καυσίμων και εκτίμηση της κλίσης που έχει πάρει το σαπιοκάραβο.
Ευτυχώς που κάποιοι είδαν την βραδύκαυστη βόμβα και έκαναν τα σχετικά σχόλια και αναφορές...αυτό ας το λάβει υπόψιν η νέα δημοτική αρχή και να απαιτήσει την εκπροσώπηση της στο Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου του Ν. Χανίων...
Πάντως το blog από πέρυσι είχε επισημάνει το πρόβλημα και τότε κανείς δεν το πήρε σοβαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: