Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ- ΕΤΟΣ 2019

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.) σε συνεργασία με την Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων (Π.Ε.Π.ΣΥ.) με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν ότι και φέτος μπόρεσαν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την δημιουργία και έκδοση του Εντύπου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Νομού Χανίων έτους 2019.
Το Έντυπο Εκδηλώσεων του Νομού Χανίων έτους 2019 μπορείτε να το ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά, αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (epofek.gr) ή κατευθείαν στην διεύθυνση http://epofek.gr/2019/ekdilosis2019, ενώ η έντυπη μορφή του ήδη διανέμεται καταλλήλως, ώστε να φτάσει στα χέρια όσο το δυνατόν περισσότερων κατοίκων και επισκεπτών του Νομού Χανίων.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, γεμάτο όμορφες στιγμές πολιτισμού…!
Ο Πρόεδρος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.     O Γραμματέας
Κουνελάκης Στέλιος                     Κουλετάκης Αντρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: