Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ

Όσοι ρωτάτε για την ύδρευση θα κάνετε μια υπομονή όπως είπαν απο τον δήμο και τώρα που έχει αποκατασταθεί η βλάβη της ΔΕΗ θα προσπαθήσουν να δώσουν νερό σιγά-σιγά. 
Το σοβαρότερο πρόβλημα στην ύδρευση το έχει ο Δραπανιάς.
Ο δρόμος για Εννιά Χωριά είναι ανοικτός απο σήραγγα... με προσοχή βέβαια. Προβλήματα σε πολλά χωριά με τους δρόμους που ακόμα είναι αποκλεισμένα Σινενιανά- Αερινός- Επανωχώρι-Μουρί-Λατζιανά-Κατωχώρι δεν περνά ο δρόμος απο Αι  Κυρ Γιάννη προς Καλάθενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: