Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

 Για τυπικό έλεγχο σταμάτησαν ένα μηχανάκι λίγο έξω απο Λίμνη Κισάμου, ο αναβάτης του όμως μόλις είδε την αστυνομία έπεσε στην θάλασσα και προσπάθησε να ξεφύγει κολυμπώντας. Οι αστυνομικοί νόμισαν οτι δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής και για αυτό έφυγε. Τελικά δεν τα κατάφερε να πάει και μακρυά κολυμπώντας μιας και κρύωνε οπότε βγήκε σε μια βραχονησίδα έξω απο το ψαρολίμανο Κισάμου
Με την βοήθεια του Λιμενικού και βάρκας συνελήφθη, διαπιστώθηκε οτι το μηχανάκι ήταν κλεμμένο, οπότε οδηγήθηκε στο Α.Τ Κισάμου για τα περεταίρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: