Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

ΑΛΛΑΓΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Το Ιονίς μας δείχνει τον καιρό στην Κίσαμο. Τροποποίησε το δρομολόγιο του λόγω της νέας καταιγίδας που περιμένουμε και λογικά θα μας κτυπήσει το Σαββατοκύριακο. Έτσι το πλοίο θα κάνει το δρομολόγιο του Σαββάτου αύριο με προορισμό τον Πειραιά όπου θα δέσει ως και την Τρίτη.

Πάντως θα το ξαναγράψω άλλη μια φορά πρέπει να δοθούν εισιτήρια στα πρακτορεία της πόλης, είναι παράλογο να λέει η εταιρεία οτι έχει γραφείο στην Κίσαμο, αλλά αυτό να βρίσκεται στα Χανιά και στην Σούδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: